• head_banner_01

https://www.dexingsink.com/color-black-gold-rose-gold-pvd-nano-customized-stainless-steel-kitchen-sink-product/

Таканаречениот нано антибактериски мијалник всушност е прикачен на мијалникот од нерѓосувачки челик со заштитна нано антибактериска обвивка, која обично се прави со галванизација и е многу издржлива.Следниве методи за споделување на неколку селекциицрн нерѓосувачки челик кујнски мијалник под монтирањеможе да се користи како референца:

1, постојано гребете ја површината на наномијалникот со ноктот за да видите дали ќе има очигледни гребнатини, генерално, површината на висококвалитетните наномијалници е многу отпорна на абење и не е лесно да се изгребе.

2, нано резервоарот е генерално поделен на еден мијалник имијалник со двоен сад, просторот за единечно мијалник е голем, лесен за ракување, нема притисок да се четка тенџерето, но не може да се мијат два вида работи во исто време, ниска ефикасност;Двоен мијалник може да се користи за поделба на работата, миење тенџере додека мие садови, пофлексибилен, но просторот е мал, се препорачува малата кујна да избере30 мијалник под монтирање, голема кујна изберете големина двоен мијалник, ефикасноста на готвењето е поголема.

3, проверете дали површината на нано мијалникот е мазна, бојата е униформа, а работ на мијалникот е вертикален итн. Ако има дефекти во изгледот, не се препорачува да се купува.

Накратко, нанодва сада под монтиран кујнски мијалниксе тренд на иднината и ќе станат прв избор за се повеќе семејства

https://www.dexingsink.com/color-black-gold-rose-gold-pvd-nano-customized-stainless-steel-kitchen-sink-product/https://www.dexingsink.com/double-bowl-undermount-sink-black-stainless-steel-kitchen-sink-handmade-sinks-wholesale-product/


Време на објавување: Декември-26-2023 година